Du är här

Kalender

29 jul

Idre resa

En fem dagar lång semester i vackra Idre med omnejd. 
Här kan vi vandra i naturen, prova MTB, se fantastiska vattenfall eller bara ta det lugnt i våran stuga.

11 aug

Medeltidsdagarna i Arboga

Färdas flera hundra år bakåt i tiden, till den spännande medeltiden. Ta på dig medeltida kläder, upplev ett äkta medeltida bröllop, heja på roddarna, titta på riddarna som kämpar i rafflande tornerspel och mycket, mycket mer.

Välkommen att inspireras av spännande aktiviteter för stora och små.

Tidigare aktiviteter

28 jun

Falu koppargruva

Upplev ett spännande möte med Sveriges historia i Falu Gruvas mäktiga salar och vindlande gruvgångar till 67 meters djup. Vi har guidade visningar året om och en visning tar ca 1 timma.

09 jun

Strömsholmsdagarna

För 100:e året i rad arrangeras det hästtävlingar i Strömsholms Slotts slottspark genom Strömsholmsdagarna som är en tävling som startade i och med att Ridskolan Strömsholms 50 års jubileum skulle firas och har därmed blivit en tradition under försommaren ända sedan dess i olika former.

17 Mar

Svenska skidspelen i Falun

Vår känsla är att årets Skidspelshelg blir något utöver det vanliga. Den 15-18 mars 2018 gör den absoluta världseliten upp i tourfinalen FIS Cross-Country World Cup Finals på Lugnet, Falun. Parallellt med Världscupsfinalen arrangerar Skidspelen den internationella backhoppningstävlingen FIS Cup.

Lugnet kommer att koka.
Du vill vara där.

Vi ses i Falun!

10 Mar

Melodifestivalen genrepet

 Att få uppleva denna sprakande musikfest live är en alldeles speciell upplevelse. Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen. 

11 nov

Bio

Biobesök i Västerås.

28 okt

Turbo sport adventure zon i Upssala.

På Turbo erbjuds allsidig träning och möjlighet att utveckla nya förmågor i idrotter som trampolin, parkour och klättring m.m. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder eller tidigare erfarenheter – från helt otränade till elitidrottare.

http://turbosportzone.se/

 

21 okt

Kokpunkten

Vi åker till Sveriges bästa actionbad i Västerås. Bad, relax och mat.

14 okt

Prison Island

På Prison Island i Västerås bildar vi lag om 3-4 personer och ta oss an de tekniska, taktiska och fysiska utmaningarna som finns i  31 fängelseceller. 

07 okt

Restaurangbesök

Resturangbesök i Västerås för att äta lunch eller middag.

30 sep

Bio

Bio i Västerås.

27 sep

Gym och Bad

Träna på Gym eller Simma på sporthallen i Hallstahammar. 

26 aug

Kungsbyn

Utflykt till Kungsbyn för att se på djur och äta lunch.